2012 m. kovo 6 d., antradienis

Elektroninių cigarečių parduotuvė



Turbūt elektroninės cigaretės Jums ne naujiena. Dar neišbandę arba norintys jas įsigyti turėtų apsilankyti elektoninėje parduotuvėje www.vape.lt. Garantuojamas ne tik kokybiškas aptarnavimas, bet ir suteikiama 30 dienų garantija, per kurias galėsite grąžinti nepatikusias ar netikusias prekes. Norintiems pamatyti prekes iš arčiau, galima susitikti su tiekėju, kuris Jums patars ir padės išsirinkti. Užsakytos prekės išsiunčiamos jau tą pačią dieną, todėl jas gausite kitą dieną po užsakymo.

Siūlomos e-cigaretės su baterijomis ar specialiu USB pakrovėju, todėl jos ilgaamžės ir Jums nebereikės leisti krūvos pinigų ant įprastų cigarečių, kenkiančių Jūsų sveikatai. Norintiems kitokio skonio, nei paprasto tabako, esančio kapsulėse, siūlomi įvairių skonių e-skysčiai. Iš plataus pasirinkimo, pradedant mėta, baigiant Tiramisu, kažką sau išsirinks kiekvienas.

Smulkių detalių nepamesti ir palaikyti tvarką padės EGO futliaras. Į jį galėsite sudėti visus pagrindinius reikmenis, kuriuos vėliau nesunkiai rasite. Tačiau pametus ar susidėvėjus kapsulėms, už nedidelę kainą galite įsigyti kitas. Taip pat siūlomi kaitikliai įvairių rūšių cigaretėms.

1 komentaras:

  1. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti