2012 m. kovo 13 d., antradienis

E-cigaretės

www.elektroninescigaretes.lt– tai elektroninė parduotuvė, siūlanti platų elektroninių cigarečių ir jų priedų pasirinkimą. Patogus atsiskaitymo būdas, nereikalinga registracija, prekių pristatymas visoje Lietuvoje. Norintiems iš arčiau pamatyti prekes, yra galimybė susitikti su pardavėju, kuris Jums patars ir padės išsirinkti tinkamiausią produktą.Prekėms taikoma 30 dienų garantija.

Norintiems išbandyti e-cigaretes, siūlomi produktai, turintys ribotą dūmų kiekį. Jų kaina mažesnė, tačiau, norintiems pakeisti savo žalingą įprotį šia sveikesne alternatyva, siūlomos pakraunamos cigaretės su USB įkrovikliu arba sieniniu adapteriu.


Norintiems skonių įvairovės: LIQUA e-skysčiai, kuriais galėsite užpildyti savo elektroninę cigaretę. Galėsite rinktis iš miško uogų, mėtinio, vyšninio, obuolinio, Tiramisu, vynuoginio, braškinio, citrusinių vaisių ar tabako aromato. Taip pat parduodamos kapsulės, kurias galėsite dėti į „Super Cigarette“ bei „E-health“ gaminius.

Susidėvėjus detalėms, jas nesunkiai galite pakeisti kitomis: už nedidelę kainą galite rasti kapsulių bei keitiklių įvairioms e-cigarečių rūšims. O jas sudėti kartu su kitomis reikalingomis detalėmis galėsite į dailų EGO futliarą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą