2012 m. kovo 6 d., antradienis

Elektroninės cigaretės – paprasta!

Nereikia didelio išmanymo, kad žinotume, iš ko susideda paprasta cigaretė – net ir nerūkantis žmogus be jokių sunkumų galėtų išvardinti jos dalis: specialus popierius, tabakas ir begalė kitų „naudingų“ priedų pojūčiams sustiprinti. Tačiau ar taip pat lengvai susidorotumėte su ne per seniausiai rinkoje atsiradusiomis, bet daugumos simpatijas pelniusiomis elektroninėmis cigaretėmis? Skamba sudėtingai, tačiau tikrai nėra taip, kaip atrodo. 



Tipinė elektroninė cigaretė susideda iš keturių pagrindinių dalių. Taicigaretės gale įrengta LED lemputė,imituojanti tikros šviesą, baterija, kuri įjungia cigaretę ir ją „maitina“, kaitinimo elementas, naudojamas skysčiui įkaitinti ir išgarinti bei nikotino kasetė, kurioje skystis ir yra patalpintas. Rūkančiajam įtraukus nikotino dozę, dūmai paverčiami vandens garais, taigi į aplinką neišskiriamos nuodingos medžiagos. Tai mes ir vadiname rūkymu. 

Dar vienas geras elektroninių cigarečių privalumas – jų uždegimui nereikalingas žiebtuvėlis ar degtukai, kitaip tariant, jokia ugnis, taigi nereikės vargti norint parūkyti vėjuotą ar lietingą dieną.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą