2012 m. vasario 8 d., trečiadienis

Elektroninės cigaretės – subalansuota kiekvienam?

Elektroninės cigaretės – puiki alternatyva rūkantiems: taip Jūs nesukelsite nepatogumų nei sau, nei aplinkiniams, o rūkymu galėsite mėgautis bet kur. 

Ne per seniausiai atsiradusios elektroninės cigaretės turi gana nemažai privalumų, lyginant su įprastomis. Tačiau prieš pradėdami lyginti ir analizuoti, turėtume išsiaiškinti, kas iš tikrųjų yra elektroninė cigaretė. Paprastai tai yra įtaisas, sumodeliuotas ir savo išvaizda labai panašus į visiems įprastas cigaretes, tačiau esminis skirtumas išryškėja veikime: naudodami šias cigaretes, Jūs įkvepiate reikalingą kiekį nikotino naudojant vandens dūmus. Taigi jos neturi visiškai jokio kenksmingo poveikio aplinkiniams, kas leidžia Jums drąsiai užsirūkyti vos panorėjus – nesvarbu, sėdite bare, darbe, universitete, o gal net lėktuve! 

Kad ir visai neseniai atsiradusios, elektroninės cigaretės nesusilaukė itin prieštaringų nuomonių – dauguma jas vertina palankiai jau vien dėl platesnio panaudojimo spektro. Juk malonu, kai galite nesukti sau galvos, jog pripildysite nepageidaujamais dūmais kažkieno namus ar automobilį. Taip pat ir Jūsų bei aplinkinių drabužiai nebus persmelkti nemalonių kvapų. 

Kaina – labai svarbus aspektas įsigyjant bet ką. Paradoksalu, tačiau elektroninės cigaretės kainuoja tik truputį daugiau nei įprastos, o jų kokybė gerokai skiriasi. Jau net nereikia vardinti, kiek įprastose cigaretėse surūkote „papildomų medžiagų“, kai elektroninės cigaretės užpildytos grynu nikotinu. Skonių pasirinkimas taip pat nenusileidžia įprastų cigarečių pasiūlai. 

Kol kas neturime itin daug parduotuvių Lietuvoje, kurios užsiimtų šiuo verslu. Kaip vieną iš didžiausiusių galima pasiūlyti elektroninę parduotuvę „ElektroninesCigaretes.lt“ – ten rasite ne tik platų pasirinkimą elektroninių cigarečių, jų užpildų bei detalių, tačiau ir naudingos informacijos. 

Būkite už sveikesnį gyvenimo būdą! 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą