2012 m. vasario 21 d., antradienis

Cigaretės lengvam metimui rūkyti?

Bedūmė cigaretė. Skamba keistai? Daug kas taip vadina elektronines cigaretes, kurios vietoj nuodingų dūmų skleidžia vandens garus, kurie visiškai nekenkia aplinkiniams, o tuo tarpu Jūs gaunate reikiamą nikotino kiekį. Įkraunamą bateriją turinčios elektroninės cigaretės yra geriausias pakaitalas įprastoms. 

Elektroninės cigaretės yra puikus būdas tiems, kurie nori mesti rūkyti. Gana tikėti pasakomis ir visokiomis magijomis, kurios įvairių gėrimų ar miltelių pagalba padės Jums atsikratyti šio įpročio. Laikas grįžti į realybę ir imtis praktiško sprendimo. Yra daugybė rūšių elektroninių cigarečių, kurios rūkant išskiria skirtingą nikotino kiekį. Pradėję nuo vidutinių, laikui bėgant galite mažinti jo kiekį ir taip Jūsų organizmas palaipsniui atsikratys priklausomybės. Be to, elektroninės cigaretės, priešingai nei įprastos, išskiria gryną nikotiną. Tai labai gelbsti metant rūkyti: Jūs automatiškai atsikratote priklausomybės nuo didžiulio kiekio kitų medžiagų. 

Be to, elektroninės cigaretės Jums kainuos kur kas pigiau nei įvairios gydymo terapijos, kurios dažnai kurios dažnai tampa milžiniškų išlaidų kaltininkėmis. Nereikėtų pamiršti, kad juo ilgiau Jūs rūkote įprastas cigaretes, juo labiau Jūs nuodijate ne tik aplinkinių, bet ir artimų žmonių organizmą. Tuo tarpu jas iškeitę ne tik nepatirsite streso dėl to, kad turite kuo skubiau mesti rūkyti, bet ir galėsite matyti patenkintus žmonių veidus. 

Naudodami elektronines cigaretes, Jūs ne tik suteikiate sau lengvesnį gyvenimo  būdą,  bet  ir parodote,    jog
esate vienas iš tų, kuriems rūpi.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą